Net even

onze school

Peuteropvang en BSO

Peuterspeelzaal Tamboerijntje

Binnen MFC de Bogen is peuterspeelzaal Tamboerijntje gehuisvest. Dit is voor ouders gemakkelijk wanneer ze oudere kinderen hebben die al de basisschool bezoeken. De tijden van de peuterspeelzaal zijn dan ook aangepast aan de schooltijden.

Maar ook kan, doordat de bassischool en peuterspeelzaal in hetzelfde gebouw zitten, gemakkelijk onderling contact plaatsvinden. Daardoor verloopt de overstap van peuterspeelzaal naar basisschool gemakkelijker en groeit uw kind langzamerhand naar de basisschool toe.

Tijden peuterspeelzaal Tamboerijntje:
U kunt uw kind op de volgende tijdstippen naar de peuterspeelzaal brengen
’s Ochtends tussen  8.30 - 8.45 uur en  ’s middags van 13.00 - 13.15 uur
U kunt uw kind op de volgende tijdstippen ophalen
’s Ochtends van 11.30 - 11.45 uur  en ’s middag tussen 15.30-15.45 uur

Voor meer informatie klik op: http://www.skh-harderwijk.nl/  of neem telefonisch contact met ons op via:  0341 46 01 83. Maar ook bent u altijd welkom om een kijkje bij ons te komen nemen. We vinden het wel fijn dat u ons van tevoren even belt, zodat wij ook even de tijd voor u hebben.

Buitenschoolse opvang

Voor de kinderopvang maken wij gebruik van de diensten van Kinderopvang Prokino.
De voorschoolse opvang vindt plaats in het gebouw aan de Vollenhovemeen 29, Groep Kraaiennest.
De naschoolse opvang vindt plaats in het gebouw van OBS De Bogen, groep Kameleon.
U dient uw kind hier wel zelf voor aan te melden bij Prokino.

Openingstijden:

Tijdens schoolweken:
Maandag, dinsdag, donderdag van 15.00 - 18.00 uur.
Woensdag en vrijdag van 12.00 - 18:00 uur.

Tijdens vakanties:
De hele week vanaf 07.00 - 18.00 uur

Halen en brengen:
Tijdens schoolweken kunt u uw kind ophalen vanaf 16.30 uur.
Tijdens vakanties kunt u uw kind ‘s ochtends brengen tussen 07.00 uur en 09.30 uur.
Tussen de middag kunt u uw kind halen en brengen vanaf 12.30 uur tot 13.30 uur.
U kunt uw kind ‘s middags ophalen vanaf 16.30 uur.

Kijk voor meer info op: www.prokino.nl/

Ga terug naar pagina informatie