Van timmerman

kennis met

onze school

Veel gestelde vragen

Als het slecht weer is, waar kan ik de auto parkeren!

Dat kan op de parkeerplaats van de Jumbo, bruggetje overlopen en je bent bij school.

Welke ingang moet ik nemen voor mijn kind van 4 jaar?

Er is een aparte kleuteringang. Wanneer uw kind in groep 3 zit, gaan de kinderen door de hoofdingang.

Hoe is de uitstroom naar het voortgezet onderwijs

Wij scoren vrijwel altijd boven het landelijk gemiddelde.

Waarom is jullie school anders dan de andere scholen in de buurt?

Wij zijn binnen de wijk "Drielanden" een kleinere school, waarbij de leerkrachten alle leerlingen kennen.

Is er ook overblijf?

We hebben we een continurooster. Alle kinderen eten tussen de middag op school, waardoor ze eerder vrij zijn. Om zo van een langere midddag te genieten.

Is er een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang?

Ja, dat is er klik hier voor meer informatie.

Hoe ziet de leerling populatie eruit?

Onze leerling populatie ziet eruit als een mooie afspiegeling van de wijk Drielanden.

Hoe gaan jullie om met hoogbegaafdheid

Binnen Stichting Proo is in het kader van Passend Onderwijs het Expertisecentrum hoogbegaafdheid Veluwe opgericht.

Hoogbegaafdenklassen

Sinds 1 februari 2018 is Stichting Proo gestart met hoogbegaafdenklassen op de Arendshorst in Ermelo en op de Hoge Weerd in Epe.

Leerlingen (van scholen binnen en buiten Stichting Proo) krijgen 2 dagen per week thema-gericht vaardigheidsonderwijs, afgestemd op de specifieke onderwijsbehoeften van hoogbegaafde leerlingen. De overige 3 dagen krijgen zij passend onderwijs in hun eigen klas. Lees hier verder...

Ga terug naar pagina over onze school.